Android FİFA 16 Ultimate Team

02:07 , 0 Comments




Merhaba Fifa 16 Android Versiyonu İle Karşınızdayım
Fifa 16 Ultimate Team v2.0.102647 FULL APK, siteden aldığım istekler üzerine ekleme gereksinimi duyduğum yapımcılığını dünyaca ünlü oyun stüdyolardan birisi olan ELECTRONIC ARTS yani EA GAMES’in üstlendiği oyun tarihinin en popüler futbol yapımıdır. Amacınız her futbol oyununda olduğu gibi aynıdır takımınızı seçip, oyuncularınızı ayarladıktan sonra tek yapmanız gereken rakip takımın kalesini topla buluşturmak… Fifa 16 ile birlikte yepyeni oyun motoru, 500’ün üzerinde lisanslı takım 10.000’den fazla oyuncu, devasa stadyumlar, geliştirilmiş kontrol mekanizması (yönlendirme tuşları) ve dahası sizleri bekliyor… Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller joystick mantığıyla sağlanmaktadır. Fifa 16 Ultimate Team Play Store’da yeni olduğu için 2.400’den fazla indirilmiştir.

Oyunumuzdan Karaler 




İndirme Linkleri Aşşağıdaki İndir • Download Butonlarına Basarak İndirme Yapablirsiniz


FİFA 16 Full Apk : 24MB


FİFA 16 Full Sd Data : 1.1GB


Kırık Linkleri Lütfen Bildiriniz!



OYUN KURULUMU 

FIFA 16 Ultimate Team v2.0.102647 SD DATA dosyamızı indirip rardan çıkaralım “com.ea.gp.fifaworld” ve android/obb klasörüne atalım. (obb klasörü yoksa siz oluşturun)

FIFA 16 Ultimate Team v2.0.102647 MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.

NOT : oyun ücretsiz olarak yayınlanmıştır, Google Play Store erişimi olmayanlar için sunuyorum.

UYARI : oyunun kurulumunu tamamen yapmalısınız. SD DATA dosyasını konu içinden indirmeniz gerekiyor aksi halde oyun açılmayabilir.

Unknown

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

0 yorum: